Η ανάπτυξη προϊόντων κορυφαίας ποιότητας που στοχεύουν στην κάλυψη διαφορετικών αναγκών και απαιτήσεων των αγορών, είναι η Νο1 προτεραιότητά μας. Όλα τα προϊόντα της Mediterranean Cosmetics S.A., τόσο επώνυμα όσο και PL, συνοδεύονται από επίσημες πιστοποιήσεις και είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού των πιο ευεργετικών συστατικών της μεσογειακής φύσης με καινοτόμες συνθέσεις της κοσμετολογίας.

Η Έρευνα & Ανάπτυξη είναι η κινητήρια δύναμη της Mediterranean Cosmetics S.A. Μέσα από τη συνεχή προσπάθειά μας να εξελισσόμαστε, έχουμε δημιουργήσει συνέργειες με επιλεγμένα Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Επιπλέον, έχουμε διασφαλίσει ότι ολόκληρη η γκάμα προϊόντων μας συμμορφώνεται με τους κανονισμούς υγιεινής και ασφάλειας της ΕΕ, καθώς και με τις οδηγίες COLIPA (Ευρωπαϊκή ένωση βιομηχανιών καλλυντικών, προσωπικής φροντίδας και αρωματοποιίας).

Ως αποτέλεσμα, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις Private Label,  είτε σε χύμα προϊόν είτε ως τελικά προϊόντα, με ευελιξία ως προς τις ελάχιστες ποσότητες παραγωγής. Παράγουμε νέα και σύγχρονα προϊόντα, ενώ μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα υπάρχοντα κατά παραγγελία, προσφέροντας επιλογή ανάμεσα σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικά ελεγμένων συνταγών.

Στεκόμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο της παραγωγής Private Label, παρέχοντας τεχνική και γραφιστική υποστήριξη, υπηρεσίες μάρκετινγκ, προτάσεις και λύσεις συσκευασίας καθώς και υποστήριξη για την εγγραφή των προϊόντων στο CPNP, προσφέροντας  ολοκληρωμένες επαγγελματικές υπηρεσίες.